Hvorfor er denne hjemmeside så hvid og enkel? Det er den for at understrege, at jeg hylder det princip, at grafisk design aldrig skal overdøve emnet eller indholdet. Det er let nok at fylde på og bruge alt det man kan, men ind imellem ser man resultater, hvor en grafiker har ‘overtaget’ scenen og derved gør det sværere at koncentrere sig om det egentlige - bogens, tryksagens eller hjemmesidens indhold.

Jeg har igennem mange år arbejdet med grafisk design og med bøger i særdeleshed. Det var i begyndelsen min tekstile karrierer, som førte til bøger, plakater og andre tryksager og efterhånden som jeg mestrede både oversættelser, grafisk design og redigering er det kommet til at fylde mere og mere.

I mange år arbejdede jeg som freelance grafiker, oversætter og ekstern redaktør hos Lindhardt og Ringhof (mit oprindelige forlag fusionerede og skiftede navn ustandselig, men senest var det Lindhardt og Ringhof).

Jeg har ved siden af altid arbejdet som selvstændig grafisk designer og blandt andet lavet 6 bøger for Quilt Art, en international gruppe, udstillingskataloger og enkeltstående opgaver som f.eks. Postkort fra Rørvig - en bog om det gamle Rørvig. Jeg påtager mig gerne grafiske opgaver som f.eks. design af bøger, kataloger, CD-kataloger, plakater og foldere.

Jeg laver også hjemmesider og på siden Hjemmesidedesign kan du se eksempler.

 

Charlotte Yde

Y .Design
grafisk design
Y .Design