Y .Design
Kurser

Generelt
Jeg afholder kurser i f.eks. Photoshop, design af digitalt maskinbroderi med Bernina v5 og v6 software og diverse andre tekstile emner. Hvis I er en gruppe, som gerne vil have et kursus i et eller andet, så skriv eller ring til mig, og så finder vi et sted og et tidspunkt. Jeg afholder gerne kurser her med maximum 8 deltagere.

 

Photoshop 1
To dages kursus med fokus på grundlæggende redigeringsteknikker som f.eks. korrektion af lys og kontrast, fritskrabning af motiv (fjernelse af baggrund), fjernelse af småfejl og skrammer i billedet, opretning af perspektiv, sæt flere billeder sammen til panoramabilleder, kopiering af elementer fra et billede til et andet, enkel brug af lag og filtre.

 

 

 

 

Photoshop 2
To dages kursus med vægt på kreativ billedmanipulation. Her arbejdes meget mere med lag, filtre, flere billeder slået sammen - ja, kun fantasien sætter grænser. Billederne kan ses som et resultat i sig selv eller som forstudier til f.eks. tekstile arbejder.

 

 

 

 

Bernina Sofware DesignerPlus 5 og 6
Kreativt broderidesign

Hvis du har en Bernina symaskine med broderielement og DesignerPlus V5 eller V6, kan du designe dine egne helt personlige broderier, som kan bruges som billedelementer på quilts eller andre ting eller du kan bruge dem som maskinbroderede billeder i sig selv. På dette kursus vil jeg gennemgå forskellige måder at bruge softwaren på - lige fra, hvordan du kan arbejde med bogstaver og tekst på en personlig måde, enkel frihåndstegning med stingsætning og endelig, hvordan du kan arbejde ud fra fotografier, tegninger eller andre forlæg. Det hele gennemgås ved hjælp af computer og projektor, så enhver kan følge med, og hvis du medbringer din egen computer med DesignerPlus software installeret, kan du arbejde med samtidig.

Næste kursus afholdes den 16. - 17. januar, 2013

Esztermedbaggrund1flattened
Jewishmanplay2
Jewishmanplay1flattened
Y .Design